Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

А нещодавно знаменитість видала несподівану новину - виявляється, вони з чоловіком Юрієм Горбуновим чекають на другу дитину, проте стать майбутнього малюка поки приховують від шанувальників.

Так, зіркова сім'я вирушила в Бодрум, Туреччина, проте не тільки на відпочинок: ведуча брала інтерв'ю у зірок українського шоу-бізнесу на зйомках чергового випуску проекту "Світське життя".

Для вечірнього променаду артистка приміряла розкішну довгу сукню кольору фуксії з відкритими плечима, насолоджуючись теплою погодою і блакитною водою на заході сонця. Спочатку Катерина сиділа на плетеному кріслі на пляжі, а після прилягла на білосніжний матрац.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"На море і на заходи сонця можна дивитися вічно ❤️"

Фолловери не пройшли повз: "Катя, у вас незрівнянне плаття👏 😍", " Сукня чудова❤️🔥 🔥 🔥"," а ця парочка знову на морях))"," це точно!!!Квітка😍 😍 😍 😍 😍", " шикарне🔥 плаття!🙌 ", "Як квітка 🌺, прекрасна😍", " Яка ніжність, жіночність і краса😍. Чудова Катерина🙌", " Катя, ви красуня 😍 і плаття супер🙌❤️".