День народження - не завжди радісне свято. Буває і так, що в цей день хочеться тільки плакати. Так сталося з хлопцем з Бразилії, який отримав «в подарунок» власний арешт. Відповідний ролик з'явився в соцмережах.

Як зазначається, у Бразилії законом заборонено заарештовувати тих, кому ще не виповнилося 18 років.

Герою ролика, якого спіймали на крадіжці, якраз виповнилося 18 років. І привітати його з цією радісною подією прийшли правоохоронці.

Поліцейські привітали іменинника і повідомили йому про арешт. А щоб він не дуже сумував - заспівали для нього пісеньку " з Днем Народження Тебе!».

У коментарях до ролика люди висловлюють свою думку з приводу того, що відбувається.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Головне людяність, ну і поліція ще ті тролі«,» коли покликав тільки найкращих друзів на День народження«,» ось він буде тепер пишатися - на моєму День народження навіть поліцейські заспівав«," Ахха-ха-ха! Ось це точно тролі 80 лвл. Таке складно переплюнути!",- сміються люди.

"Напевно, прийшли його заарештовувати саме через торт і кока-Коли, які він вкрав», «Походу, я відзначаю свої днюхи якось нудно...", "Які молодці. Прийшли, привітали, заспівали, тортик поїли, в подарунок Наручники подарували, та ще й супроводили на довгостроковий відпочинок. All inclusive", - додають інші.

Нагадавши, "Прямий ефір тим і прекрасний", - телеведуча Марічка Падалко прокоментувала курйоз з випавшим зубом.

Як повідомляв портал Знай.иа, ведучій зарядили сніжком в обличчя в прямому ефірі

Також Знай.ІА писав про топ-10 курйозів у прямому ефірі