В Україні, 11 червня 2021 року, За словами відомого синоптика Наталії Діденко, тривають нестерпні дощі, що опинилися на нашій території з самого початку місяця. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

П'ятниця-час, коли вже потрібно починати шукати найкраще місце для відпочинку. Іноді для цього не потрібно нічого робити, хтось же любить місця, де добре чути спів птахів, там де багато квіточок або є можливість розпалити вогонь для пікніка. Синоптична ситуація залежить лише від атмосферних фронтів.
Більшість областей заллє короткочасними дощами в денний час, і при грозах очікується поривчастий вітер. Укргідрометцентр повідомляє, що в Україні він буде північно-західного напрямку (5-10 метрів в секунду). Температура повітря вдень очікується +22℃ ...+26℃ і + 11℃...+16℃ вночі.

"Але все ж не забуваємо, що вже літо і в цей період саме денним годинникам притаманний стрімкий розвиток купчастих білих красивих хмар до грізних купчасто-дощових. У суботу взагалі найкращий день для відпочинку і роботи - без опадів і тепло. А ось в неділю в столиці збільшаться шанси на дощ і трохи посвіжіє", - пише Наталка Діденко.

Температура повітря в Києві буде близько + 23℃ ...+ 25℃ вдень, вночі + 13℃ ...+15℃. Вітер у столиці очікується північно-західний (5-10 метрів в секунду). Опади не обійдуть столицю стороною, принаймні, сильний дощ очікується у всіх регіонах.

Прогноз на 11 червня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз на 11 червня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, ведуча прославилася на весь iнтернет після курйозу в прямому ефірі: прогноз погоди ще ніколи не був таким смішним

Як повідомляв "Знай.ua", синоптики спрогнозували, якою буде погода на перший місяць літа

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Знай.ua писав, +40 і бурі: синоптики готують українців до аномальної літньої спеки