Відомий український артист Олександр Пономарьов порадував новим знімком. Там він з'явився не один, а разом зі своєю вже дорослою дочкою на ім'я Євгенія.

Фотографія з'явилася на сторінці чоловіка в соціальній мережі Instagram. Чоловік є досить активним користувачем соціальної мережі, і йому вже вдалося там зібрати понад 138 тисяч шанувальників, які постійно жадають нового контенту.

Саме тому, чоловік не міг не поділитися цим днем з дочкою.

Атмосферне, сімейне фото вони зробили у дворі будинку, прямо на постриженому газоні. Вони обидва в сонцезахисних окулярах, а ось поруч з дівчиною можна помітити ще невелику капелюх.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"До мене приїхала Доця і ми разом вітаємо вас зі святом Вознесіння Христового ! Христос Воскрес ! #вознесіннягосподнє # зоя#пономарьов #україна" - підписана публікація.

Справа в тому, що в четвер, 10 червня парафіяни святкують Вознесіння Господнє, і мабуть, сім'я Пономарьова вирішила зібратися разом.

Нагадаємо, що чоловік близько десяти років співмешканець з дочкою відомого українського композитора Миколи Мозгового. Олена народила чоловікові дочку Євгенію, яку можна побачити на знімку.

Потім, в 2006 році він одружився на Вікторії Мартинюк, і вона також йому народила дитину в 2007 році. Хлопчика назвали також Олександр. Шлюб тривав недовго, і вже в 2011 році вони розлучилися.

Раніше ми писали про те, що Дзідзьо показав важливу подію перед розлученням: "за хвилину до..." Олександр Пономарьов поділився кадрами із закулісся церемонії вручення Шевченківської премії.

Нагадаємо, Олександр Пономарьов розтопив серця українців щирістю: "Любіть, не соромтеся". Співак записав зворушливе відео.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дзідзьо провів вечір у чоловічій компанії, але йому не повірили: "а де Цибульська?"