Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість дала відверте інтерв'ю шоу "Ужин с Дороти", розповівши про батьків, дитинство, дружбу між зірками шоу-бізнесу, складні періоди в житті і відносини з чоловіком, продюсером і репером Потапом. Так, артистка вперше відверто розповіла, як переживала втрату тата - 25 січня у віці 81 року пішов з життя Олексій Йосипович Жмур.

Зірка і раніше відзначала, що багато сумувала, періодично боролася з панічними атаками і намагалася всіляко підтримувати маму, Лідію Петрівну. Виконавиця зазначила, що найрідніший чоловік загинув не через коронавірус або будь-яку іншу хворобу, а з природних причин.

Настя Каменських, youtube.com

Крім цього, Настя не змогла стримати сліз, розповідаючи про почуття гумору і доброту батька. Каменських зізналася, що сім'я прислухалася до волі Олексія Йосиповича і його тіло кремували, проте співачка не змогла попрощатися з татом в крематорії, морально не витримуючи трагічного тиску.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Ми приїжджали в це місце жахливе...

Ми його кремували, тому його батьків кремували і він хотів так...

І коли всі вже пішли, я перша ступила і я побачила просто шматочок чола, так падало світло, і думала що у мене розірветься серце..."