Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість дала відверте інтерв'ю шоу "Ужин с Дороти", розповівши про батьків, дитинство, дружбу між зірками шоу-бізнесу, складні періоди в житті і відносини з чоловіком, продюсером і репером Потапом. Так, артистка зізналася, чи ладнає з 12-річним сином Олексія, Андрієм від колишньої дружини Ірини Горової, а також самою Іриною.

Зірка зізналася, що з ексдружиною Потапа фактично не спілкується, а ось з пасинком у них теплі дружні стосунки - хлопчик росте таким же творчим, як його тато, часто щось пише. При цьому Андрій буває в гостях в заміському будинку Олексія і Насті, залишається на ночівлі.

Настя Каменських, youtube.com

Продюсер намагається проводити з найріднішим хлопчиком якомога більше часу, разом вони грають на приставках на великому екрані і літають на відпочинок своєю чоловічою компанією. При цьому Каменських зазначила, що її чоловік є відмінним прикладом для сина. До слова, в різних інтерв'ю 34-річна співачка відзначала, що мріє про поповнення в родині.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Андрій такий творчий хлопчик, дуже схожий на Льошу, такий теж, складає...

Звичайно ж у нас прекрасні відносини, ми бачимося, він приїжджає до нас в гості весь час, залишається з ночівлею, і Льоша дуже багато приділяє йому уваги..."