Популярна українська співачка MamaRika (Анастасія Кочетова - справжнє ім'я) частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 400 тисяч чоловік.

Зовсім недавно стало відомо, що дівчина разом з чоловіком Сергієм Середою чекає поповнення в родині. А зараз вона і зовсім вирішила поділитися архівним відеозаписом, записаним 1 грудня 2020 року. Саме тоді закохані дізналися, що Анастасія вагітна, тому і вирішили закарбувати радісний момент на камеру.

MamaRika, instagram.com/mamarika_official
MamaRika, instagram.com/mamarika_official

MamaRika починає відео з зафіксованого результату відразу чотирьох тестів на вагітність з двома смужками. Потім вона повертається до чоловіка і обидва, з посмішками на обличчі, говорять про символізм і свою радість.

"Якщо чесно, планувала нікому не показувати це відео, але ви дуже просили залити його в пост ... Тут ми вже обидва наплакалися, наскакалися від щастя і на пам'ять відобразили найважливіший момент для нашої сім'ї...тепер ділимося ним з вами, проліски. 1.12.2020. Початок🖤", - пише MamaRika в публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

MamaRika, фото з Instagram
MamaRika, фото з Instagram

"Таке ніжне відео, щастя вам, ви круті🙏💕", "Як це мило🥺", "❤️❤️❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, вагітна MamaRika зіткнулася з серйозною загрозою: "Насолоджуватися тим, що я вмираю?"

Як повідомляв Знай.ua, вагітна MamaRika кардинально змінилася і прикувала увагу українців

Також Знай.ua писав, вагітна MamaRika оголила животик у відвертій фотосесії: "В габаритах 100-100-100"