Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору. У четвер, 10 червня, стало відомо про злом сторінки 33-річної ведучої. Невідомий "хакнув" соцмережу Нікітюк, опублікувавши пікантні знімки, листування з "Холостяком" Михайлом Заливако і фото з чоловіком. Також хакер розмітив на аватарку портрет Дмитра Гордона.

"П**да тобі. Повеселимося?" - написали в акаунті Лесі Нікітюк.

скріншот

скріншот

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

скріншот

скріншот

скріншот

"Лесю зламали походу 😮😮😮", "Заберіть у Рафіка Лесин телефон))", "Навіщо таке робити? Господи, той хто зламав з головою явно не дружить", "Лесь, ти випадково не туди скинула фотку 😂", "Навіщо ви це робите?", "Вами займеться кібер поліція", - коментують підписники ведучої.

Нагадаємо, Леся Нікітюк одягла костюм "останній шанс": "Максимально Кайлі Дженнер".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк змусила українців валятися по підлозі від сміху: "Щас лусну". Телеведуча поділилася емоціями від відпустки в Туреччині.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк дозволила розглянути свою Кім зблизька: чоловіки пускають слинки. Телеведуча похвалилася стрункою фігурою в купальнику.