Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила коротеньке відео зі зйомок кліпу на пісню "Малиновые губы", яку презентувала 4 червня. Так, артистка постала перед камерою в несподіваному образі, примірявши вбрання з глибоким декольте і корсетом, а також шовкову накидку і аксесуари у вигляді каблучки і сережок з яскравими малиновими губами.

Зірка доповнила оновлений стиль вечірнім макіяжем з акцентом на очах, а "фішкою" образу стало довге світле волосся виконавиці, кінчики якого були пофарбовані в рожевий. При цьому Аліна запропонувала вгадати, про що буде її кліп.

"Знімаємо "Малиновые губы" 👄 👄 👄

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Здогадайтеся, що там буде?:)"

Фолловери не пройшли повз, припускаючи, що Гросу зніметься в новому кліпі з бойфрендом, актором Романом Полянським: "Прекрасний образ 😍", "Думаю буде супер))", "Надіюсь,що там будете ви разом з Ромою🔥❤️", "наша прекрасна барбі 😍", "З Романом!😍 ", "Ми не здогадуємося, а знаємо, що це буде щось 😍😍😍😍😍😍😍😍😍", "Образ 😍, чому очі різними тінями ?.&".

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу