Стало відомо про те, що жінка після жахливої боротьби за життя з крокодилом в Мексиці, зіткнулася з ще однією серйозною проблемою.

Справа в тому, що британка вирушила в Мексику на відпочинок, де на неї раптово напав крокодил в місцевій лагуні. Дівчина не так давно вийшла з коми, і ось, знову зіткнулася з серйозною проблемою - сепсисом.

Сестри з Британії, фото: Facebook
Сестри з Британії, фото: Facebook

Близнюкам Меліссі і Джорджії Лорі по 28 років. Вона знаходилися в лагуні разом з гідом, як раптом, мелісу потягнув під воду крокодил, і сестра це все побачила, кинулася за нею і вдарила дикого монстра. Їм вдалося вирватися, і з критичними травмами постраждалу доставили в лікарню.

Укуси були поруч зі шлунком і ногою, тому дівчину помістили в кому.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Сестри з Британії, фото: Facebook
Сестри з Британії, фото: Facebook

Сестра розповіла, що дівчина почуває себе добре, і нарешті вийшла з коми, дихає самостійно. Однак, почалися нові проблеми-розвивається сепсис.

Це таке захворювання, яке розвивається під час якоїсь інфекції. Це призводить до відмови органів, або ж відразу смерті, тому, потрібно оперативно працювати над цим.

У неї в легенях вода, і ще дівчина кашляє кров'ю. Лікарі зараз намагаються зрозуміти, у неї поколото легке, або все ж пронесло.

Крокодил, фото: Pixabay
Крокодил, фото: Pixabay

У передній частині лагуни Маніалтепек є попередження, в яких говориться, що крокодили можуть вирости на 10 футів в довжину або 3 м.однак батько дівчини наполягає на тому, що туристична компанія запевнила їх, що в лагуні безпечно плавати.

Нагадаємо, в Антарктиді виявили невідомих тварин під 900-метровим льодовиком.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Австралії вперше за 120 років знайшли глибинного гіганта вище Емпайр-стейт-Білдінг.

Також портал Знай.uа писав, що рибалка зловив біля берегів Індонезії дитинча акули з" людським " обличчям.