Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість після першого сольного концерту 5 червня презентувала шанувальникам ще один грандіозний сюрприз - кліп на трек "Почему". Так, артистка зазначила, що музику і текст синглу їй допомагав створити чоловік Насті Каменських, репер і продюсер Потап, також Надя встигла приміряти два футуристичних образи.

Зірка з'явилася перед камерами в білосніжному вбранні з міні-топом і широкими штанами, зачіскою з пофарбованим рожевим волоссям, а після одяглася в облягаючу латексну сукню з високими рукавичками.

Також виконавиця змінювала локації: від спальні до салону автомобіля. Надя видала, що її героїня за допомогою хреографії передає свій біль і образу.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Представляю вам мій новий сингл і кліп.

Пишаюся цією роботою, вона для мене є по-справжньому особливою💔

ПОЧЕМУ

Слова та музика: @nadyadorofeeva @realpotap"

Надя Дорофєєва, youtube.com

"Футуристична героїня, виплискує свій біль і образу в чуттєвій хореографії – і це не просто танці, це уособлення її страждань.

І та, хто зриває свою злість на авто, кричачи на нього як на одухотворену істоту.

Її світ змінюється після того, як він його покинув..."