Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставив серію яскравих кадрів, відправившись в Карпати і анонсуючи завершальну серію першого сезону проекту "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим".

Так, артист зазначив, що вибрав для частини експедиції гуцульську Верховину, насамперед відвідавши місцеві сироварні високо в горах, де гуцули з травня по вересень варять легендарні сири на висоті від 700 метрів.

Також шоумен зізнався, що ці місця нагадують йому зовсім інший світ, де не дивуються розповідям про зустріч з ведмедем, п'ють парне молоко з видом на Говерлу, а вранці доять сотні овець.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Цієї неділі, 13 червня о 10-50 на 1+1 – завершальна частина першого сезону про Україну. Випереджаючи питання, відразу кажу - буде другий сезон🙂

Ну а в найближчому випуску я почну показувати вам Карпати. Базовим табором ми обрали гуцульську столицю - Верховину.

І перша зупинка - гуцульські сироварні високо в горах. Саме там найцікавіше занурюватися в справжнє життя гуцулів, які з травня по вересень варять легендарні сири будз, вурду і роблять бринзу на висоті 700-1000 метрів.

Ідеальна екологія. Неповторні сири, які не купиш навіть в елітному супермаркеті. Але головне - атмосфера. Ти ніби потрапляєш в інший світ, вимір часу, з абсолютно іншими законами і традиціями.

Туди, де важливо підтримувати "Вічний вогонь" ватру, яка ні в якому разі не повинна згаснути. Де не дивуєшся розповідям в стилі "вчора зустрів ведмедя". Де на світанку п'єш парне молоко, дивлячись на Говерлу.

І поспішаєш доїти сотні овець, кожна з яких дає всього 50-100 грамів дорогоцінного молока. У цього місця свої, особливі душа, характер, настрій і аромат. І абсолютно інша енергетика. Карпати - місце сили.

Буквально за кілька днів я відчуваю, як "заряджаюся" одними тільки пейзажами..."

instagram.com/komarovmir/