Стало відомо про чуму мишей в Південному Уельсі, яка прийняла нових обертів після того, як жінка знайшла розчавлену щура в гумових чоботях сина.

Про це повідомив новинний портал 7NEWS.

Новий рівень чуми мишей був досягнутий після того, як у взутті сина жінка знайшла мертвих щурів. У четвер вранці вона заглянула в взуття свого сина Еноха після того, як він весь день грав в калюжах на сімейній фермі.

Дитина, фото: 7NEWS
Дитина, фото: 7NEWS

Незважаючи на те, що чума наздогнала їх ще кілька місяців тому, це був найстрашнiший інцидент, який їй доводилося споглядати.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пізніше тієї ж ночі, коли вона засунула його одяг в пральну машину, вона вивернула носок навиворіт і виявила розчавленого гризуна.

Щури, фото: 7NEWS
Щури, фото: 7NEWS

Можливо, найдивнішим був той факт, що Енох більше року не скаржився на мишу у взутті.

У них в сім'ї чотири дитини, і всі вони вже звиклися з думкою, що вдома водяться гризуни. Вони просто не розуміють ще хвороба, яку вони поширюють, а також руйнування, які вони здійснюють на Землі.

Щури, фото: 7NEWS
Щури, фото: 7NEWS

Ще, якось жінка одягла капелюх, і відчула, що їй щось чеше голову. Спочатку вона подумала, що це павуки, яких вона ненавидить, але потім зрозуміла, що це миша. Завдяки коту, надовго вона не затрималася.

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.ua, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.uа писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.