Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося яскраве відео, на якому Тіна запропонувала шанувальникам взяти участь в її челеджі на пісню "Все во мне" в популярній соціальній мережі TikTok. Так, артистка придумала танець для треку, який можуть повторити всі бажаючі. При цьому виконавиця приміряла вбрання чорного кольору з глибоким декольте і оголеним животом.

Варто відзначити, що останнім часом зірка активно готується до грандіозного CYBER-шоу, адже Тіна стала хедлайнером музичного фестивалю Atlas Weekend 2021, який пройде з 5 по 11 липня в Києві.

"Новий Тік Ток Тіни!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Не пропусти!

Знімаємо дуети 😍 😎 "

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "що у Тіни з рукою? На відео з репетиції гуля, зараз взагалі шрам. Вони точно там готуються до фестивалю?", "Тіна Григорівна увійшла у відрив🤤 😍", "наша Зайка, вам потрібно терміново виспатися або поїхати на відпочинок ❤ ️переживаємо😢", "що означають її ці жести? Показ на вени..на голову..тривожно щось...".