Наташа Горова - 23-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила селфі в дзеркалі, примірявши облягаюче вбрання для фітнесу, що складається з ніжно-рожевого топа і лосин. Так, красуня зібрала світле волосся назад в хвіст, вражаючи натуральністю без краплі макіяжу на обличчі.

При цьому зірка продемонструвала струнку фігуру, над якою наполегливо працює, а також татуювання, яких, за словами самої Наташі, у неї 47 штук.

Дівчина зізналася, що часто любить міркувати після тренувань про те, наскільки глобальна фітнес-культура з залами, спортивним харчуванням, режимом. Втім, Горова-молодша видала, що нерідко дозволяє собі з'їсти шоколадний батончик або фастфуд.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"обожнюю прийти натхненна після тренування і міркувати про те, яка ж це все таки культура - зал, спортпіт, режим, контроль харчування.

фітоняшка mood

а вдень дозволяю собі їсти snickers або McDonalds 😄

і думати а що я роблю не так 😂 😂 😂 😂 "