Відома українська співачка Тіна Кароль показала чоловіка своєї мрії, і це не Дан Балан. Він старший за жінку практично в два рази.

Ою цьому стало відомо завдяки роликам, які почали з'являтися в мережі після недавнього корпоративу, де і виступила Тіна Кароль зі своїми піснями.

Справа в тому, що одна з композицій дівчини називається "Чоловік моєї мрії", і, саме її вирішила виконати жінка на недавньому заході, де вона співала.

Все це знімав оператор на камеру, і вона навела його на одного з тих, що сидять в залі, якого, на приспіві показали на екрані в залі.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Це був чоловік пенсійного віку, який був ошелешений таким поворотом подій. Коли Тіна почала співати, що саме він чоловік її мрії, він був здивований ще більше.

Після цього чоловік все ж зважився підійти до сцени, і поцілувати співачку в щічку, поки вона співає пісню спеціально для нього.

Що саме це було за захід, і на честь чого - невідомо, проте, по всій видимості, гості фанати Тіни Кароль, і їм шалено сподобалося.

Тепер цей момент всі присутні, а зокрема головний герой цієї дії, запам'ятають на все життя.

Дан Балан і Тіна Кароль, скріншот: YouTube
Дан Балан і Тіна Кароль, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що дана композиція була випущена ще в 2017 році, і кому вона саме була присвячена - невідомо. Раніше дівчині приписували роман з Даном Баланом, однак, зараз чутки подзатихли.

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю