Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соціальній мережі Instagram відвертими і яскравими знімками.

За її життям стежать більше 3,6 мільйонів чоловік. 10 червня 2021 року сторінку знаменитості зламали і почали викладати особисті листування Нікітюк з різними людьми, включаючи і "Холостяка" Михайла Заливако, який у фіналі 11 сезону вибирав між Юлією "Зайкою" і Ганною Богдан, і вирішив будувати майбутнє з останньою дівчиною.

Леся Нікітюк, скріншот: Youtube
Леся Нікітюк, скріншот: Youtube

В Інтернеті досі зберігаються скріншоти публікацій, виставлених протягом декількох годин, включаючи знімок в білизні, флірт з Максом Барських та інше. Недоброзичливець навіть поставив на аватарку Лесі Нікітюк відомого українського журналіста Дмитра Гордона.

"Макс, красунчик, знаю, що ти автор від Бога. Хочу пісню🙏 🏻 😁. Хіба Мало тобі прийде текст в голову і ти побачиш в ньому мене! Я тобі буду вдячна. Обіймаю❤️", - пише дівчина Максу Барських.

Леся Нікітюк, скріншот: Instagram
Леся Нікітюк, скріншот: Instagram

Але з "Холостяком" Заливако листування трохи іншого рівня, адже в ній йдеться про одруження між ними.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Да))) Шаришь. Леся)) у мене Директ горить)) Нам треба терміново одружитися. Триндець...🤣 🤣 Я походу не ту вибрав", - пише Михайло Заливако.

Леся Нікітюк, скріншот: Instagram
Леся Нікітюк, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Леся Нікітюк показала вагітний животик на всю Україну: "Скоро тут буде малюк"

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк розсмішила уважним псом після скандалу з хакерами: "Якщо Рафіка зламають"

Знай.ua писав, Нікітюк після нападу на її Instagram подражнила хакерів голими сідницями: "Погуляли і вистачить"