Стало відомо про те, що в Харкові 16-річний хлопець жорстоко познущався над дівчатками, все це потрапило на відео і завірусилося в мережі. Тепер підлітка чекає покарання.

Олександру Таранику загрожує тепер кримінальна відповідальність, як повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко у своєму пості в соціальній мережі Facebook.

Відео зі знущаннями над однією з дівчаток очевидці опублікували в мережу. Там підліток бив дівчину руками і ногами по голові, і тягав за волосся.

Після того, як ролик потрапив в мережу, Олександра Тараніка знайшли знайомі і друзі побитих дівчат, після чого змусили вибачатися на колінах.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Олександр Тараник, фото: скріншот з відео
Олександр Тараник, фото: скріншот з відео

"Спочатку його спіймали однолітки і змусили стоячи на колінах вибачатися перед побитими ними дівчатами. А тепер ще прийдеться відповісти і перед Законом і отримати судимість. Чим думали його батьки, коли зачинали, народжували і як вони виховували Тараника Олександра Ігоровича 17.08.2004? Звідки вся ця звіряча жорстокість ?! Чому ніхто з підлітків хто був поруч навіть не спробував зупинити?"- сказано в повідомленні Антона Геращенка.

Тепер, з цією ситуацією будуть розбиратися слідчі, прокурор і суд.

Нагадаємо, на Хмельниччині виправдали чиновника-шкуродера, який знущався над малюком: "де злочин?"

Як повідомляв портал "Знай.ua", під Києвом спіймали рекордно п'яну далекобійницю: "заправилася" горілкою І осідлала фуру

Також, "Знай.ua" писав, спроба рейдерського захоплення спиртзаводу у Вінницькій області: поліція відкрила провадження