Маша Єфросиніна підняла важливу проблему в українському суспільстві. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці Instagram.

Відома українська телеведуча, журналістка і громадський діяч Маша Єфросиніна продовжує радувати шанувальників новими публікаціями на своїй сторінці в Instagram, де за її життям стежать понад 1,5 мільйона чоловік.

Маша Єфросиніна / фото: Instagram
Маша Єфросиніна / фото: Instagram

Цього разу вона підняла несподівану тему. Відома телеведуча перепостила відео моделі і актриси Олени Косолапової.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Дівчина на відео зізналася, що в дитинстві піддавалася згвалтуванню з боку власного дідуся.

"під вашими вікнами кожен день красива рудоволоса дівчина йде на репетицію в свій театр! Вона розпливається в усмішці, зустрівшись з вами очима... і ви ні за що не можете навіть припустити, що в дитинстві її гвалтував рідний дідусь... потім це відео попадається Вам Instagram, у вас течуть сльози від жаху, а потім стискається серце від захоплення силою і сміливістю цієї дівчини... той, хто пережив подібне знає, як важливі такі визнання - нібито хтось простягає тобі руку допомоги і каже : «Ти не одна! І ти ні в чому не винна!""
, - повідомила вона.

Також Єфросиніна зазначила, що дев'яносто сім відсотків педофілів не чіпають тих дітей, які мають зв'язок з батьками. Вона запевнила, що довіра дітей є запорукою того, що дітей не чіпатимуть злочинці.

Нагадавши, Маша Єфросиніна і Оля Полякова з дочкою зачарували стильним виглядом: все заради Наді Дорофєєвої.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова завела Кіз і похвалилася домашнім маслом: з "королеви ночі" – у фермерки.

Також портал Знай.uа писав, що Олег Винник зізнався, чому не говорить про особисте:"першою розповіла Полякова".