Сьогодні, 13 червня, прес-служба операції Об’єднаних сил інформує про події на фронті, які сталися за минулу добу. Відповідне повідомлення розміщене на сторінці у Facebook.

Як повідомляється, російські окупанти знову ігнорують режим тиші та продовжують стріляти з усієї зброї – за добу таких порушень зафіксовано дев’ять.

Зокрема, в районі Водяного на Приазов’ї тричі стріляли з автоматичних станкових, станкових протитанкових, ручних протитанкових, підствольних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Поблизу Авдіївки бойовики обстріляли українську позицію з підствольних гранатометів.

Неподалік від Пісків стріляли з великокаліберних кулеметів.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Поблизу Луганського обстрілювали наші позиції з мінометів 82-го калібру, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

У напрямку Причепилівки вороги відкрили вогонь з автоматичних станкових, станкових протитанкових, підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Поблизу Нововтошківського окупаційні війська стріляли з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

На щастя, з нашого боку бойових втрат немає.

З північного боку над Луганщиною зафіксували політ ворожого безпілотника «Орлан-3М», який перетнув лінію розмежування. Про цей факт повідомили до ОБСЄ.

Станом на 7:00 ранку, 13 червня, жодних фактів порушення режиму припинення вогню не зафіксовано.

Нагадаємо, кухар ЗСУ Карина пустила українців на польову кухню - пальчики оближеш: "Щоб смакувало козакам". Кухарі ЗСУ розповіли, чим годують військових

Як повідомляв портал "Знай.ua", симпатична чотириногий прикордонник зачарувала українців: "все треба робити з посмішкою". У МВС показали знімки симпатичної чотирилапої прикордонниці

Також "Знай.ua" писав, що собака Банана отримала диплом психолога і світову славу: буде лікувати людей. Банана підтвердила свій статус терапевтичної собаки