З'явилася інформація про те, що у Фінляндії збираються розібратися, чи законно годувати прем'єр-міністра Санну Марін за рахунок бюджету.

Жінка заявила, що готова відмовитися від використання пільги на харчування. Це стосується продуктів, що купуються для її сім'ї за рахунок коштів з державного бюджету. Про це вона повідомила в ефірі телеканалу MTV3.

Санна Марін, скріншот: Youtube
Санна Марін, скріншот: Youtube

Місцева газета раніше надавала дані про те, що для Санни Марін і її сімейства, яка проживає в прем'єрській резиденції, закуповували продукти вартість близько 300 євро на місяць, чисто для сніданків.

Однак в канцелярії Кабінету Міністрів Фінляндії відзначили, що грошові кошти виділялися на подібні потреби і іншим прем'єр-міністрам. При цьому відомо, що закон про винагороду для осіб, які займають пост прем'єр-міністра, не передбачає подібної пільги. Але розгляд не торкнеться жінки, яка займає цю посаду, а лише діяльність чиновників канцелярії.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

За півтора року, з січня 2020-го по травень 2021 року витратили понад 14 тисяч євро (~458 447 грн) для сім'ї Санни Марін. В місяць це близько 850 Євро (~28 тисяч гривень).

Санна Марін, скріншот: Youtube
Санна Марін, скріншот: Youtube

Нагадаємо, Кабміну висунули нові вимоги: "санкції" для репера Баста і створити Гімн щастя

Як повідомляв "Знай.ua", дітям до 14 років заборонять продаж будь-яких ліків-Верховна Рада проголосувала " за". Даний законопроект передбачає доповнення ст.21 Закону України "Про лікарські засоби" новим обмеженням.

Знай.ua писав, підвищення субсидій та пільгові тарифи стали на паузу – у Раді заявили про "розбір польотів" з керівництвом Кабміну