Олександр Пономарьов, український співак та композитор, розповів, як збирається провести свій вихідний.

Відповідне повідомлення він опублікував на власній сторінці в соціальній мережі Instagram.

«Сьогодні в планах приготувати бограч! Гостей повна хата! Слава Богу! Гарної Неділі!», - написав Пономарьов, публікуючи свій знімок.

У коментарях українці наперебій бажають улюбленому співакові гарної неділі та нахвалюють бограч.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

«І Вам гарно та весело провести день у колі вірних людей», «Гарного відпочинку в колі рідних і друзів!», «Гарного дня. Приємного спілкування», - пишуть коментатори.

«Бограч ням-ням. Приїзджайте в Закарпаття на бограч», «Успіхів у приготування богрича, це супеорова страва. Нас причащав Плимін, який проживає у Мукачеві, дуже смачно!», - зізнаються фанати співака.

«Навчіть мене готувати бограч», - просить дехто в коментарях під публікацією.

Нагадаємо, що бограч - блюдо закарпатської кухні, запозичене українцями з угорської кухні. Воно готується з великої кількості м'яса, помідорів, перцю паприки та інших овочів. Приготування бограча нерідко перетворюється в дружні посиденьки біля багаття - варити його потрібно довго, тоді бограч буде наваристим і смачним.

Нагадаємо, раніше Олександр Пономарьов будує з Дзідзьо грандіозні плани, дружини не потрібні: "Ну ви розумієте"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Олександр Пономарьов пішов шляхом Віктора Павлика і став байкером: справжній чоловік

Також «Знай.uа " писав, що Олександр Пономарьов поділився цікавими кадрами в компанії Зеленських: "Браво"