Шанувальники відомого українського гумористичного об'єднання "Квартал 95" продовжують нарізати "шедеври", які сильно смішать людей, на невеликі відео. Так, у мережі TikTok нагадали, як у програмі "Вечірній Київ" спародіювали турецький серіал "Величне століття".

Головними зірками в цій пародії були Олена Кравець і Володимир Зеленський (звичайно, це було до президентства) в жіночому образі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації користувача dimkriz у мережі TikTok.

"Велична мама" від Кварталу, скріншот: TikTok
"Велична мама" від Кварталу, скріншот: TikTok

Сцену було знято в дуже сатиричному характері, де в Туреччину до головних героїв, приїжджає туристка без комплексів і починає наводити свої порядки.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Всім нашим передай, що я в Туреччині. Всьому селу, щоб вони здохли від заздрості. Все, давай, ку-ку...", - такий текст вимовляє в сцені Володимир Зеленський.

Повне відео можна переглянути за цим посиланням:

Також варто нагадати нашим читачам, що донька відомої української гумористки і акторки "Кватрал 95" та "Жіночий квартал" Олени Кравець Марія показала свою маму з несподіваного боку. Цього разу в об'єктив камери її телефону потрапили батьки - зіркова Олена Кравець з чоловіком Сергієм. Пара прогулювалася по парку, міцно тримаючись за руки, немов молодята.

Раніше повідомляли, подружка Олени Кравець Ірина Сопонару оголила груди заради "Кварталу 95": "Домалювали?".

Як повідомляв Знай.uа, Віра Кекелія заспівала гімн України на біс, українці охнули: "Це божественно!".

Знай.uа писав, подружка Олени Кравець з "Кварталу 95" Ірина Сопонару перетворилася на ковбоя: "Шакіра по-українськи".