Президент України Володимир Зеленський висловив свої співчуття після смерті відомого танцюриста, людини з великої літери - Григорія Чапкіса.

Новий пост був опублікований на сторінці українського гаранта в соціальній мережі Facebook.

Володимир Зеленський доклав до повідомлення знімок померлого танцюриста, і написав кілька трепетних слів на його адресу.

За словами президента України, це людина дійсно була особистістю. Незламний характер, сильна енергетика, бажання жити, і неповторні руху на паркеті. Володимир Зеленський додав, що українці пам'ятатимуть всього його внесок в історію українського танцю.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Григорій Чапкіс, скріншот з відео
Григорій Чапкіс, скріншот з відео

"Завжди буду пам'ятати його" Пара номер п'ять сьогодні була, можливо, і кращою, але не настільки, як я". Невиправний оптиміст, той, з кого дійсно хотілося брати приклад. Той, Для кого танець ніколи не був роботою, зате був його життям. Для мене Григорій Миколайович-назавжди! Як і його слова:"треба рухатися до останнього подиху". Раджу не забувати цю фразу всім нам" - сказано в повідомленні Володимира Зеленського.

Варто відзначити, що в лютому минулого року, Володимир Зеленський вручив чоловікові орден князя Ярослава Мудрого V ступеня хореографа.

Григорій Чапкіс, скріншот із відео
Григорій Чапкіс, скріншот із відео

Нагадаємо, що смерть чоловіка настала на 92 - му році життя, і причиною цього стало загострення важкої хвороби, а також ускладнення після коронавірусної інфекції. Взимку Григорій Чапкіс двічі лежав у лікарні з двостороннім запаленням легенів, і ось, організм не витримав.

Нагадаємо, що помер хореограф і суддя шоу "Танці з зірками" Григорій Чапкіс

Також, Горбунов, Никитюк, Завадюк, Джеджула згадують, яким був хореограф

Як повідомляє портал "Знай.ua" Син хворого Чапкіса налякав українців, хореограф на межі: "ледве розмовляє..."