Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливе архівне фото з українським танцюристом і хореографом, членом журі шоу "Танці з зірками" Григорієм Чапкісом - артист помер 13 червня на 92-му році життя.

Так, артистка зізналася, що не може стримати сліз через сумну новину і зазначила, що буде сумувати за Григорієм Миколайовичем.

Варто відзначити, що спільний знімок зірок був зроблений саме на "Танцях з зірками 2020", де Леся приміряла розкішну чорну сукню з глибоким декольте, а сам хореограф притиснувся до грудей телеведучої. Через те, що зріст Лесі - 180 см, а Чапкіса - 165, кадр вийшов по-доброду кумедним.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Світла пам'ять Григорій Миколайович... ми будемо всі сумувати за Вами🖤

Плачу("

Фолловери не пройшли повз, сумуючи разом з Лесею: "не треба сумувати, він буде жити вічно, так як він жив як треба і був кращим!", "Капець, боже !!! Його ж тільки недавно показували в новинах😮 такий пустотливий був дідусь, молодець! Нехай земля буде пухом !! І вічний спокій❤️❤️❤️❤️", "світла пам'ять кращому танцюристу😢 😢 😢 😢 🙏", " він був прикладом і натхненням для багатьох. Світла пам'ять 🙏".