Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

14 червня знаменитості виповнюється 31 рік - з цього радісного приводу Регіна разом з маленьким сином Мішею, а також великою дружною сім'єю вирушила на один з курортів Туреччини, уточнивши, що чоловік Влад Топалов залишився в Москві через недавно перенесену операцію.

Так, артистка вже встигла викласти яскраве фото з нагоди торжества, зізнавшись, скільки яскравих незабутніх моментів сталося з нею за ці роки.

Однак день виявився не таким веселим, як планувала Регіна - в Сторіс зірка повідомила, що помер її любий дідусь Альоша. Тодоренко зазначила, що тепер щороку пам'ятатиме про кругообіг життя і впевнена, що одна душа йде, щоб звільнити місце для іншої.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

instagram.com/reginatodorenko/

instagram.com/reginatodorenko/

"Шкода, що слідом за хорошими новинами приходять погані.

Мені складно підібрати слова... І я не впевнена, що вони взагалі потрібні.

Спочивай з миром, дідусь Альоша.

Відтепер кожен мій день народження я буду пам'ятати про цей кругообіг життя. Одна душа йде, щоб звільнити місце для іншої.

Царство Небесне.

Тепер у нашої сім'ї з'явився ще один ангел, який буде нас оберігати.

Я знаю, ти хотів, щоб ми йшли далі, посміхаючись по життю..."

instagram.com/reginatodorenko/

instagram.com/reginatodorenko/