У місті Ізюм Харківської області дощові потоки змили новеньке дорожнє покриття. Жахливі кадри руйнувань показали в співтоваристві Ізюм LIVE в соціальній мережі Facebook.

«Пам'ятайте, 2018 рік Ізюмський міський голова Марченко В. В. оголосив Роком доріг, а у своєму звіті за рік заявив, що всі дороги тепер ідеальні (тоді ще дітям на КВК заборонили жартувати про дороги, вони у своїх виступах повинні були тільки хвалити дороги). Так от, для тих, хто буває тільки на центральних вулицях: зверніть увагу, як сходить асфальт разом з водою під час дощу на провулку Олександрівському (а це майже центр міста, не Хутір)», - пишуть місцеві жителі, публікуючи фото і відео з місця події.

"Там такий спуск, що асфальт змивається практично постійно, скільки я себе пам'ятаю. Аби накинути. Не впевнений, що наше ДРСУ або що там зараз робить дороги, має досвід прокладки в гірських умовах», «Просто робити потрібно якісно, а не тяп-ляп», «Це проблема всієї держави, є міста, в яких головні дороги - як у нас другорядні», "Вода камінь точить", - вважають коментатори.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

«А попереду п'ять днів дощу...» ,- нагадують городяни в коментарях.