Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила яскравий літній кадр, насолоджуючись сонячним днем і примірявши яскраво-жовту футболку, а також джинсову міні-спідницю. Зірка розпустила довге кучеряве волосся і вражала натуральністю без краплі макіяжу на обличчі, стоячи на тлі літньої тераси їх з чоловіком Потапом заміського будинку.

Так, артистка прорекламувала торгову марку морозива, зізнавшись, що обожнює влаштовувати для себе так звані сheat days - дні, в які можна побалувати себе чимось смачненьким, але не дуже корисним.

Варто відзначити, що виконавиця наполегливо стежить за фігурою: активно тренується і дотримується правильного харчування, а тому може похвалитися стрункою фігурою.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Cheat days ніхто не відміняв 💛

І нам дівчаткам обов'язково потрібно час від часу їх влаштовувати.

Для гарного настрою🥰 😋..."

Фолловери не пройшли повз:" Обаяшка❤️❤️❤️", " Сонечко😍 😍 😍", "ось таку Настю Я люблю 🔥 справжня@kamenskux", " така мила 💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛".

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.