Сенсаційна українська хіп-хоп і реп-виконавиця Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео.

14 червня знаменитості виповнилося 30 років - з цього приводу Олена виставила кадр на тлі знака обмеження швидкості в 30 км/год, намальованого на дорозі однієї з вузьких вуличок.

Так, артистка зізналася, що дійсно щаслива: вона знайшла своє кохання, багато друзів, займається улюбленою справою, багато подорожувала, може говорити про важливі речі на всю Україну.

Зірка зазначила, що їй не вдалося схуднути на 29 кілограм, але виконавиця завжди наполегливо йде до своєї мети. Крім цього, Alyona Alyona побажала шанувальникам вірити в себе і любити себе.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Мені сьогодні 30.

(всередині все одно 20 😂)

Так багато хочеться написати, шо аж слів бракує. Як казав один крутий музикант: «сльози заважають говорити» 😭😂.

30 — це такий собі зріз. Ніби пів життя за плечима. Багато де жила, маю багато друзів, маю найрізноманітніший досвід роботи, можу говорити про важливі речі на всю Україну та за її межі, кохана та кохаю, маю крутезну команду і цілий вагон планів на наступні 30 років. Щаслива. Це головне 🥰

Шось не встигла ще. Щось взагалі не вдалося (схуднути, наприклад на 29 кг 😁). Але хто стукає - тому відчинять. А я стукаю регулярно 🤓. Тому всім, хто читає цей пост, я щиро бажаю вірити в себе, любити себе і знати, що у вас все вийде, як вийшло і ще вийде в мене.

Люблю людей. Люблю всіх вас. Назавжди ваша, alyona alyona ❤️"