Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість побувала в студії радіо "Люкс ФМ" і дала відверте інтерв'ю ведучому Славі Дьоміну. Так, артистка приміряла стильні чорні штани, корсет і облягаючу білосніжну водолазку, доповнивши образ ніжним нюдовим макіяжем.

При цьому зірка залізла на стіл і прийняла пікантну позу, засвітивши сідниці, а також дозволила Дьоміну влаштувати запальні танці під власний хіт "Почему", сидячи на стільці і попиваючи улюблений латте.

Пізніше виконавиця приєдналася до колеги і почала підспівувати приспів композиції.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Знайомтеся! Це Надя!😉

@nadyadorofeeva

Гортай і побачиш наш запаморочливий танець, який запам'ятається тобі на все життя 🕺 🏼 💃

🟢Збережи!

🟢Поділитися

🟢Лайкни🔝

Цьом😘"

Фолловери не пройшли повз: "Слава, я давно вам писала вже, що час на танці з зірками, ось і хореограф дозрів в особі Наді😁", " Слава, Діма Комаров нервово курить в стороні в порівнянні з вашими танцями😂", "Ну Надя дає😂"," Жесть", " Ух ти!😆", "Кішечка".