Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість виставила зворушливе ахривне фото з українським хореографом і танцюристом, членом журі шоу "Танці з зірками" Григорієм Чапкісом - артист помер 13 червня на 92-му році життя.

Так, зірка згадала, що їх з Григорієм Миколайовичем пов'язувало багато чого: він був викладачем Наталії в Академії мистецтв, партнером у школі танців, добрим другом.

Виконавиця вирішила трохи поностальгувати, показавши уривок зі свого дня народження з білосніжним дрес-кодом, який відсвяткувала минулого року в одному з ресторанів Києва.

Тоді Чапкіс влаштував всім гостям безкоштовний майстер-клас, а позаду хореографа можна побачити, крім самої Могилевської, Катерину Кухар, Влада Яму, Олю Полякову, Камалію. Наталя зазначила, що того дня чоловік, незважаючи на похилий вік, протанцював найдовше.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Подивіться уважно, цій людині - 90!

Минулого року, на моєму дні народження, він танцював найдовше!

Він вчив нас, молоденьких дівчаток, танцювати і ми за ним не встигали"

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".