Наташа Горова - 23-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Юна знаменитість виставила спільне фото з трьома хлопцями зі своєї команди, адже буквально недавно у Наташі з'явилося нове захоплення - біг з перешкодами.

Так, красуня приміряла облягаючі шорти-велосипедки і міні-топ, демонструючи медаль за 11,5 кілометрів. При цьому Горова-молодша була вся в багнюці через перешкоди, що зовсім не заважало їй радіти виконаній роботі.

Дівчина зізналася, що раніше вже бігла 6 кілометрів з перешкодами, проте цього разу їй було набагато легше. Крім цього, зірка збирається гарненько підготуватися і пробігти 21 кілометр.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"11.5 км 💪 🏼 💪 🏼 💪 🏼

тепер у мене вже 2 медальки і можна назвати це вже колекцією 😅

сьогодні бігти було легше, ніж минулий забіг - 6 км
може тому що погода була сприятливішою для бігу, але мабууууууть це завдяки командному духу☺️
так бігти виявилося набагато легше і веселіше 🤟 🏽

що далі?

21 км 😂 підготуємося і побіжимо 😂"