Герой 9 сезону українського проекту "Холостяк" Микита Добринін продовжує радувати своїх шанувальників контентом за участю його вагітної дружини Даші квіткової.

За його життям стежать понад 1,1 мільйона чоловік, з якими чоловік зараз поділився своїми думками щодо мотивації, сил рухатися далі і того, як все ж закінчити розпочате. Публікацію чоловік почав з інформації, яка давно не є секретною, про те, що продуктивні справи - ті, які вистачає духу довести до кінця.

Микита Добринін і Даша Квіткова, instagram.com/kvittkova
Микита Добринін і Даша Квіткова, instagram.com/kvittkova

Він заявляє, що в нашому існуванні буває всяке. Тому не кожна людина здатна довести будь-яке починання до успіху. Однак будь-яке з них приносить знання і досвід. І як все ж організувати особисті справи, щоб переступити згодом через фінішну пряму, задається питанням Микита Добринін.

Микита Добринін і Даша Квіткова, фото: Instagram
Микита Добринін і Даша Квіткова, фото: Instagram

"Пам'ятайте, це не дар, з ним не народжуються. Кожен у своєму житті стикається з цією проблемою, вийшло у інших – вийде і у вас. Є проблема - шукаємо рішення, ніяк інакше💯 я вважаю, що важливо розставити пріоритетність, попустити свій перфекціонізм і послати до біса натхнення. У гонитві за ідеальністю можна не добігти до фінішу. А очікувати натхнення можна до старості. Створюйте джерела мотивації самостійно і будьте готові до посередніх результатів", - пише "Холостяк" в публікації.

Микита Добринін і Даша Квіткова, скріншот: Instagram
Микита Добринін і Даша Квіткова, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, дружина "Холостяка" Добриніна Квіткова розповіла про свої цінності: "Працює, як магніт"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина "Холостяка" Добриніна Квіткова згадала про знаменну дату з чоловіком: "Цілий рік"

Знай.ua писав, "Холостяк" Добринін і вагітна Даша Квіткова здалися без одягу: "Готуйся, сутички з'явилися"