Популярна співачка, часта гостя різних розважальних шоу, як на телебаченні так і в YouTube, колишня дружина російського продюсера Олександра Цекало Лоліта Мілявська продовжує дивувати своїх шанувальників. Нещодавно Лоліта одягла на себе "райдужний" купальник, буквально шокувавши фанатів.
Цього разу гардероб артистки поповнився особливою річчю-сукнею від нью-Йоркського бренду Monosuit.
Про це стало відомо завдяки новому відео IGTV Лоліти Мілявської в мережі Instagram.

"Давно хотіла, але навіть не розраховувала, що у нас буде контакт і ще до нарядів додадуть провокаційний комбінезон! Він для кліпу)), потім покажу. Весь одяг - це лімітована колекція і ви цілком можете відчути себе світовими зірками, вибравши щось до смаку. Ціни дуже порадували! Подивіться самі. На мою сукню прилипло багато компліментів)!!! І я пурхала", - пише Лоліта Мілявська.
Варто зазначити той факт, що обновку Мілявська продемонструвала просто на вулиці, вставши поруч з проїжджою частиною і записавши на відео короткий ролик. За словами 57-річної співачки, сукню можна носити "і передом, і задом".

Лоліта, фото: Instagram
Лоліта, фото: Instagram

"Будь-хто з вас може, нарешті, вимовити фразу: ой, ну чим я не Мадонна? Чим не мама Ілона Маска?", - заявила Мілявська, пояснивши, що одяг цього бренду носять багато американських знаменитостей.