Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставив серію яскравих кадрів, трепетно привітавши свого колегу і хорошого друга, оператора Олександра Дмитрієва з днем народження 14 червня. Так, шоумен нагадав, що Саша - саме та людина, очима якої глядачі вже більше 10 років бачать проект "Світ навиворіт".

Крім цього, чоловік за довгі роки ніколи не зраджував і не обманював Дмитра, а також є для ведучого зразком спокою, сили і витривалості.

Комаров показав кілька архівних селфі з різних експедицій, де разом з Дмитрієвим ловив рибу в Бразилії, збирав комах в тропічних лісах, катався на лімузині з маленьким тигреням в Пакистані.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"З днем народження, @dmytryiev_aleksandr !!!

Людина, очима якої ви більше 10 років бачите #мирнаизнанку

Чудовий оператор, суперпрофі, але головне - людина! Сані можна довірити будь-яке питання, він ніколи не зрадить і не обдурить. Зразок спокою, адекватності, сили, мужності і витривалості.

Людина, гідна тільки найкращого!

Давайте привітаємо Сашу Дмитрієва! УРА🙌"