Відома світська левиця Джессіка Алвес шокувала шанувальників відвертою правдою. Під час фотосесії вона розповіла про останню операцію.

Про це повідомили на сайті 7news.

Бразильсько-Британська телезірка Джессіка Алвес розповіла, що у неї залишилося всього 20 відсотків шлунка після операції на шлунковому рукаві в Туреччині.

37-річна жінка, яка давно звикла бути в центрі уваги, заявила, що була змушена прийняти важке рішення. Справа в тому, що через попередні операції їй стало важче худнути, і тим самим тримати себе у формі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Близько двох тижнів тому їй провели операцію на рукаві шлунка, так як її вага була вже 102 кілограми, а дієта абсолютно не працювала.

Виною цьому, як вважає Джессіка Алвес, є численні операції, які вона зробила за останні кілька років поряд з гормональною терапією.

Навіть проблеми з прийняттям себе не змусили її припинити діяльність, і днями вона поділилася серією фотографій в червоному бікіні, які вона зробила в місті Анталья.

Одна фотографія супроводжувалася повідомленням:"успіх не є остаточним; невдача не є фатальною: важливо мужність продовжувати".

Повідомляється, що світська левиця, раніше відома як Родріго Алвес, перенесла більше 75 пластичних операцій під час свого переходу, але тепер задоволена своєю зовнішністю.

У деяких повідомленнях говориться, що вона витратила до 650 000 Доларів США.

Нагадаємо, відома актриса Тільда Свінтон зробила камінг-аут: "Завжди відчувала себе квіром"

Як повідомляв "Знай.ua", трансгендерний актор Елліот Пейдж вперше здався публіці - у підлітків новий краш

"Знай.ua" писав, модель-трангендер з суперсезону пояснила, чому не робить фінальну операцію