Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію пікантних архівних кадрів з сонячного Тулума, Мексика, де знімала власне реаліті-шоу "Девочки рулят" з мамою Лідією Петрівною і подругою Анною Андрійчук.

Так, артистка насолоджувалася теплою погодою на терасі вілли, територію якої прикрашала масивна статуя у вигляді золотої голови. Зірка приміряла міні-бікіні коричневого кольору, а стегна грайливо прикрила чорним парео з яскравим квітковим принтом.

Виконавиця розпустила "фірмові" кучері і вражала натуральністю без краплі макіяжу на обличчі, а також стрункою фігурою і довгими ногами.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Mexico vibes 🏞🔥

(Спогади з Мексики)"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Каменських компліментами: "Ноги ноги многоноги","красуня 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Господи як же пощастило з такими ногами Насті😍 😍", "гармата, вогонь, принадність🔥 🔥 🔥 🔥", "бідний Потап, що ти з ним зробила а?😂", ".. лялечка", " Молодчинка і супер - красуня)".