Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр, насолоджуючись першими спекотними літніми днями з чоловіком Володимиром Дантесом. Так, пара позувала на задній терасі із заміського будинку, куди зіркова сім'я переїхала більше року тому.

Кохані ніжилися під сонечком на зеленій траві, а Надя похвалилася стрункою фігурою в бікіні блакитного кольору, накинувши поверх сорочку. Виконавиця видала рецепт їх веселого дня, який полягає в досить простих речах: музиці, друзях і смачній їжі.

"Записуйте рецепт кайфового літнього дня: музика, друзі, побільше смачної їжі... 🍊

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Ми з @vladimirdantes затестили - працює!"

Фолловери не пройшли повз: "Літо з таким рецептом це справжнє літо , особливо їжа друзі і музика кайфова як пісня «Почему» 🤪🔥", "Красиві🔥😍", "Справжній summer mood 🔥", "Нереальнооо🔥🔥🔥", "Ну просто кращі🔥🔥🔥🔥", "Вау🔥", "Прес офігенний❤️😍", "Такі красиві ноги😍😂", "найкрасивіша😍😍😍".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.