Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість відправився разом з гуртом MOZGI на гастролі по сонячній Туреччині, вже встигнувши виставити кілька знімків з готелю і літака.

Так, артист приміряв сірі шорти і білосніжну футболку-оверсайз, позуючи на тлі бессейна і різних екзотичних рослин, в тому числі кактусів. Шоумен підставив руку до чола, загадково дивлячись вдалину, і пожартував, що таким чином вдивляється в майбутнє.

"Take a look at the future!

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

(Зазирни в майбутнє!)"

Фолловери не пройшли повз, коментуючи публікацію: "Прикольно виглядайте🔥", "Класно", " Ого який кактус💪 🌵", "Льоша дивиться як в майбутньому кліп «Екзорцизм» набере Популярність❤️🙈 👍", " бліііін, як красиво ! 🤘 🤘 🤘 ", "Я у всіх коментах у хлопців натякаю, але: чекаємо в Дніпрі з Мозгами сподіваюся, скоро дасте концерт❤️"," круть".

"Mozgi in a jungle ,it was crazy Trip!

(Mozgi в джунглях!

Це була божевільна поїздка!)"