Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося невелике відео від шанувальників, які "підловили" Тіну і її команду в аеропорту Казахстану, в місті Алмати.

Так, артистка влаштувала фан-зустріч, відвідавши свою аудиторію і заінтригувавши новим кліпом, до якого активно готується.

При цьому зірка приміряла облягаюче вбрання з лосин і водолазки бежевого кольору, які пізніше змінила на чорно-червоне вбрання, що вигідно підкреслило фігуру Кароль.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Тіна в Казахстані🥰"

Фолловери не пройшли повз, обговорюючи публікацію, проте їх думки розділилися. Були й ті, хто не впізнав Кароль:" Рюкзак більше за Тіну) така стройняшка)", " я досі повірити не можу. У нашому аеропорту, нашому місті, це те, про що я навіть мріяти не могла 😍", це не Тіна, у неї інша фігура", " Хіба це Тіна?", "Боже яка вона красива 😍", "мені здається чи це не вона", " не віриться😍".