Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих відео і фото, які були рекламною кампанією колабрації Тіни з відомим українським брендом взуття.

Так, артистка представила колекцію барвистих сабо, босоніжок і мікро-сумок, виконаних в синьому, помаранчевому, салатовому і рожевому кольорах.

Сама ж виконавиця ніжилася за зеленому газоні в білосніжній облягаючій міні-сукні, доповнивши літній образ макіяжем з "фірмовою" яскраво-червоною помадою на губах. Зірка блиснула стрункою фігурою і довгими ногами, адже наполегливо стежить за своїм тілом.

Варто відзначити, що раніше Кароль вже створювала спільні колаборації з брендом постільної білизни, парфумерним брендом і брендом дизайнерських хусток.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Цього літа колір — твій медіум

Підкресли маркером головне

Увімкни настрій і розчинись у літі

Міксуй кольори та враження

Біжи від втоми й непомітності

Не ховай емоцій у темній шафі

Відверто. Яскраво. Ти — сама собі свято

Нова колекція спалахує блакитним, фуксією, помаранчевим, лаймом та off-white..."

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату