Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість влаштувала невелику фотосесію у власних світлих апартаментах з панорамними вікнами в Майямі, США, позуючи на тлі стіни і рекламуючи відомий бренд одягу, амбассадором якого є не перший рік.

Так, красуня приміряла вузькі джинси і шовковий топ смарагдового кольору з відкритими плечима і глибоким декольте, доповнивши елегантний образ нюдовим вечірнім макіяжем, а також аксесуарами у вигляді сережок і тонкого срібного браслета.

Дівчина розпустила довге світле волосся, а також не упустила можливості продемонструвати пишні груди і тонку талію.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Варто відзначити, що у Квітко майже 13 мільйонів фоловерів, а в коментарях під гарячими кадрами тисячі чоловіків засипають красуню компліментами. Дівчина не раз намагалася довести, що груди, обличчя і сідниці у неї натуральні і ніяких пластичних хірургів вона не знає, однак і ці спроби не увінчалися успіхом.

Також зірка любить "підрехтувати" в різних додатках для ретуші сліди целюліту, ліпосакції або й зовсім ніс, який здається їй широким. У Instagram Настя "виблискує" в так званих викриваючих пабліках, які створюються для того, щоб люди перестали наслідувати неіснуючі стандарти краси.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертій фотосесії.