Відомий український артист, а також представник України на пісенному конкурсі "Євробачення - 2018", Melovin порадував шанувальників новою публікацією.

Новий ролик з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, і як можна припустити по пляшці води в руках, вечір у нього пройшов добре.

На відео чоловік заходить в ліфт, і відпраться на свій поверх. Все це він знімає в дзеркало, яке знаходиться всередині.

В якості образу Костянтин Бочаров вибрав штани чорного кольору, квітчасту сорочку, і звичайно ж, куди без літнього аксесуара у вигляді сонцезахисних окулярів, які чоловікові неймовірно до лиця.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

В руках у чоловіка пляшка води і таблетки, мабуть, від голови. Звідси можна зробити висновок, що вечір і ніч чоловік провів не вдома і прекрасно. Публікацію він зробив з самого ранку, залишивши до неї кілька смайликів.

У коментарях користувачі почали робити компліменти артисту, і припускати, звідки він так рано повертається.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

"Ух ти, тепер це улюблена сорочка? Ошатний чорний залишився в шафі?😂😂😂";

"А куди ми такі красиві в таку рань?😮";

"Good good. Я поперла на іспит♪";

"Мэловин Морнінгстар🔥";

"Вау який 🔥 🔥 🔥 🔥 ";

"Запаморочливий🔥";

"Добрий ранок. Прокидаюся а тут Мел Бонд Агент 007. Гарного відпочинку, а я трохи пізніше на репетицію їду, у мене завтра іспит з гармонії".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, улюбленець Данилко Melovin опинився в центрі уваги на шоу "Маска": "Сором-ганьба". Костянтин Бочаров занадто багато згадувався в 8 епізоді " Маски»

Як повідомляв портал " Знай.ua", Melovin в жалобі розповів про наболіле: "Пом'янемо". Співак шокував публіку своїм виглядом

Також "Знай.ua" писав, Українки благають відомого артиста про неможливе: "народжуй". Артист показав, як працює