Популярний український виконавець Melovin, який брав участь у пісенному конкурсі "Євробачення", не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 240 тисяч осіб.

Випускає нові композиції Костянтин Бочаров теж без інтузіазму. У 2021 році він презентував тільки пісню під назвою "I кров кипить". А зараз же Melovin поділився кумедною відео-нарізкою минулого восьмого епізоду масштабного шоу "Маска" зі згадкою його особистості.

"Вечір імені кого?👇", - написав виконавець у підписі до публікації.

Справа в тому, що зіркові детективи - Анастасія Каменських, Андрій Данилко, Оля Полякова, Михайло Хома і Олег Винник - протягом усього випуску припускали кандидатуру Костянтина на роль Буряка, Мольфара, Вовка і Циклопа. "А ми всі мріяли тебе під маскою Мольфара побачити! Каюсь, обізналася 🙈 🙈 🙈 сором-ганьба!🤦", "Імені Ме-Ло-Ві-На!!!! Ураааа ✨", "Точно імені Мєловіна, стільки разів тебе ще не згадували🤭 😂", "Якби ти був на цьому шоу, то був би в костюмі Сердючки)",- написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Олег Винник спокусив фанатів на шоу "Маска": "З нетерпінням не дочекаюся!"

Як повідомляв "Знай.ua", на "Масці" розсекретили головного спокусника Вовка: "Таким сексі може бути лише…"

Знай.ua писав, буряк, Носоріг, Мольфар і Циклоп знову інтригуватимуть українців на шоу "Маска": "Вже відкрили"