Справжнє літо вже за вікнами українців. У ці спекотні дні, іноді, навіть не хочеться зайвий раз перенапружувати свою травну систему. Люди харчуються лише найнеобхіднішим і достатньою кількістю рідини. Однак вечори бувають прохолодними, і саме для таких моментів у нас є чудовий рецепт, який можна перевірити на кухні.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦього разу ми розберемося, як швидко і смачно приготувати ледачі вареники з кокосовою стружкою і полуницею.
Про цей рецепт стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Смачна хата".
Що нам потрібно:
- 350-400 г сир сухий зернистий;
- 1 яйце;
- мед;
- 4 ст. л. борошна + присипати стіл;
- кокосове масло;
- кокосова стружка;
- полуниця/будь-які ягоди або фрукти.
Все банально просто та ще й з підручними засобами. Яйце з сиром і за бажанням із замінником цукру, переминають товкачем для картоплі. Присипаємо стіл борошном, половину тіста викладаємо і постійно присипаючи борошном формуємо довгу і тонку ковбаску.
Ріжемо на часточки і з одного боку трохи притискаємо виделкою. Кидаємо в присолений окріп і варимо 2 хв після того, як вареники спливуть. Виймаємо їх в тарілку, додаємо кокосового масла і меду. Посипаємо кокосовою стружкою, викладаємо зверху ягоди. Смачного!
Раніше повідомляли, Павло Зібров показав українцям себе справжнього - "Каштановий плантатор і бджолиний магнат".
Як повідомляв Знай.uа, ідеальний густий джем з вишні на зиму: готуємо за простим рецептом.
Знай.uа писав, шикарне варення зі смородини: запах розлетиться по дому і сусіди захочуть рецептик.