Український співак, колишній ректор Київського національного університету культури і мистецтв, екснардеп Михайло Поплавський, який нещодавно презентував новий кліп на пісню "Забава", часто публікує ролики в соцмережі за участю молодих студенток.

Цього разу 71-річний артист поділився черговим відео, на якому він стоїть в поганому настрої, коли раптово з'являється молода дівчина в спокусливому костюмі з тарілкою вареників у руках. Після цього настрій "співаючого" ректора відразу піднімається.

"Юхууу! 😍 Обожнюю вареники з вишнями 😋 А що вам піднімає настрій? 😉" - підписав відео Михайло Михайлович.

"Першокурсниці не піднімають вже?", "Хороші люди поруч 👏🔥❤️", "Вареники з вишнями, з медком 😍😍😍😍🔥", "Аж слинки побігли 🔥🔥🙌😋😋😋", "Теж саме + шоколадні цукерки, морозиво ❤💐💐💐", - зазначили коментатори.

Популярні новини зараз
В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, що Михайло Поплавський приготував простий десерт для любителів шоколаду: дешево і сердито.

Нагадаємо, Михайло Поплавський зізнався, що не одягне навіть під загрозою смерті: удача відвернеться.

Як повідомляв портал Знай.uа, Михайло Поплавський в оточенні дітей пояснив, як врятувати Україну: "Об'єднають".

Також портал Знай.uа писав, що Павла Зібров в оточенні Михайла Поплавського, Олега Винника і красивих жінок згадав молодість: "Старше покоління..."