Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок на Міконос, Греція разом з чоловіком, баскетболістом Янісом Тіммою. Так, артистка виставила спокусливе фото в міні-бікіні бузкового кольору, засмагаючи біля басейну з блакитною водою.

Зірка продемонструвала пишні груди, тонку талію і бронзову засмагу, доповнивши пляжний образ чорними сонцезахисними окулярами і загадково дивлячись вдалину.

При цьому виконавиця жартівливо процитувала мера Києва Віталія Кличка культовою фразою про "завтрашній день, в який не всі можуть дивитися".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

сьогодні в завтрашній день не всі можуть дивитися.

Вірніше дивитися можуть не тільки лише всі, мало хто може це робити..."

Фолловери не пройшли повз: "це до речі слова Віталія Кличка😂", " 😂 😂 😂 😂 Кличко рулить😂"," цитати великих людей!!!!❤ ️ ", "Ну ось, Кличко тепер гикає", " Читаю і розумію що читаю, А що читаю не розумію🙈", " що я тільки що прочитав?😅 не зрозумів🤣", " не потрібно, Анна, привласнювати крилаті фрази Кличка😂 😂 😂 😂".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.