Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість відправився разом з групою MOZGI на гастролі в Коблево, повідомивши шанувальникам, що крім концертів їх команда активно готується до виступу на музичному фестивалі Atlas Weekend, який пройде в Києві з 5 по 11 липня.

Так, артист зізнався, що збирається буквально "розірвати" свою аудиторію енергією просто зі сцени, чому група навчилася за роки своєї кар'єри. Крім цього шоумен показав кілька яскравих знімків з Коблево, де MOZGI виступали в рамках фестивалю "Freedom Fest" 13 червня.

"Що ми витворяли ці кілька днів!!!

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Цей рок-н-рол і є суть артистичної стежки!

Єднання, яке ми переживаємо на сцені, стає осяянням і виробляє уприскування життєвої енергії ,спасибі Коблево ,ми повернулися з того світу!

Ми почали концерти і йдемо до Атласу @atlasweekend і прийдемо ми туди у формі (хоча вже все не погано) і підрозірвемо вас всіх! Будьте впевнені!

На це пройдуть дивитися всі, хто там буде виступати, тому що те ,що ми навчилися за роки нашої професії - це розплескувати есенцію самого життя на сцену і за її межі і нам неважливо 1000 чоловік або 100 000 , це будуть Mozgi і ми порвемо Вас на шматки!"