Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість відсвяткувала 31-річчя, а після представила шанувальникам несподіваний сюрприз - кліп на пісню "Ромчик". Так, артистка змінила в новому ролику кілька образів, нібито подорожуючи, не виходячи з кабріолета: зірка побувала в Індії, Японії та Африці.

При цьому зірка танцювала на камеру і цілувалася з актором, який грав роль Ромчика, а в кінці відео з'явився чоловік виконавиці Влад Топалов, переодягнений в костюм панди.

"Збулася ще одна моя мрія 🌟 - випустити крутий кліп, який залетить в тренди.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

ВИЙШЛО �😃😄😃🉏�

Кліп #РОМЧИК - це великий ризик, адже ніколи не знаєш напевно, яким буде результат, скільки буде переглядів, як сприймуть люди, чи повернуться вкладені кошти.

І на старті ти тільки вкладаєш, вкладаєш, вкладаєш, і спершу нічого не отримуєш натомість.

Можна порівняти це з вихованням діток: ти безоплатно віддаєш, нічого не просячи в замін, а коли через час отримуєш подяку за свою працю, стрибаєш від щастя.

Зараз я відчуваю вашу любов і бачу, що нам вдалося стрибнути вище голови.

Я дякую всій своїй команді за таку класну роботу, ми зробили неможливе ☺❤️"

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася