Українська телеведуча, співачка і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", любить ділитися з багатомільйонною армією шанувальників публікаціями в Instagram.

Нещодавно 30-річна телезірка опублікувала в своїх Insta Stories смішний ролик, на якому її мама Ірина грає в хованки з маленьким онуком Мішею. Дворічний хлопчик ховається під столом і дражнить бабусю.

Тодоренко знімає все, що відбувається на камеру телефону і сміється. У підписі до відео зіркова мама зазначила, що "грає в хованки" з сином. Потім у кадрі можна побачити самого Мішу. При цьому Топалова поруч немає.

"Найкращі взаємини. Ну-ка на старт, увага... Тільки у бабусі можуть бути такі веселощі. Граємо в хованки", - сказала на відео Регіна.

мама Регіни Тодоренко, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Регіна Тодоренко, скріншот з Insta Stories

Регіна Тодоренко, скріншот з Insta Stories

син Регіни Тодоренко, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Регіна Тодоренко зібрала всю сім'ю в чарівному місці: "Так давно мріяла".

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, хто в досі головний, і це не Топалов: "Відразу видно".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тодоренко видала, що кардинально змінило їх з Топаловим життя: "Стали щасливими".

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син.